top of page

Lajme

Search
  • Writer's pictureFryma e Dashurisë

Çmim për projektin digjital për nxënësit e Gjimnazit

Updated: Dec 7, 2018

Radiotelevizioni edukativ i Ministrisë së Arsimit të Greqisë në bashkëpunim me Institutin e Sigurisë Rrugore «Panos Milonas» organizuan Konkursin e Krijimit Digjital «Siguria rrugore: e Drejta e të Gjithëve» për nxënësit e Gjimnazeve. Qëllimi i konkursit ishte sensibilizimi i nxënësve si dhe aktivizimi i tyre nëpërmjet krijimit të veprave novatore digjitale që nxjerrin në pah kulturën e sigurisë rrugore që duhet kultivuar te qytetarët.


Përgëzime nxënësve të klasës së X të Gjimnazit tonë për pprojektin me të cilin konkurruan dhe për të cilin iu akordua një çmim prestigjioz nga Ministri i Arsimit të Greqisë. !!!


Faqen e projektit që krjuan nxënësit mund ta shikoni duke shtypur këtu.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


We Need Your Support Today!

bottom of page