top of page

Lajme

Search
  • Writer's pictureFryma e Dashurisë

Bekimi nga Kryepiskopi Anastas për fillimin e Vitit të Ri Shkollor 2018-2019

Në fund të Liturgjisë Hyjnore sot, Kryepiskopi Anastasi i ka bekuar fëmijët kur ata fillojnë vitin e ri shkollor. Çdo fëmijë mori një ikonë të Krishtit me këtë të shkruar në anën e pasme:

Fëmija im i dashur! Zogjtë fluturojnë me dy krahë. Fëmijët e krishterë lartësohen me krahët e mësimit dhe të lutjes. Perëndia i bekoftë çdo ditë përpjekjet e tua!

Me dashuri të ngrohtë në Krishtin, Anastasi Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit, dhe i gjithe Shqipërisë10 views0 comments

Komentar


We Need Your Support Today!

bottom of page