top of page

Lajme

Search
  • Writer's pictureFryma e Dashurisë

Sekuenca nga udhëtimi i nxënësve të gjimnazit “Platon” në Tiranë Krujë dhe Durrës.

Στιγμιότυπα από την εκδρομή των αποφοίτων του λυκείου «Πλάτων» Κορυτσάς, στα Τίρανα, Κρούγγια και Δυρράχιο.


 

Maturantët e gjimnazit “Platon” takojnë Fortlumturinë e Tij, Kryepiskopin e Tiranës Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastas. I shprehin mirënjohjen dhe dashurinë e tyre për dashurinë atërore dhe mbështetjen e Tij, përgjatë vitve të studimeve të tyre; dhe së bashku me bekimin e Tij marrin forcë dhe kurajo për të vazhduar përpjekjen e tyre.


Απόφοιτοι του Λυκείου «Πλάτων» Κορυτσάς συναντούν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο. Του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και την αγάπη τους για την πατρική του αγάπη και υποστήριξη κατά την διάρκεια των σπουδών τους, και μαζί με την ευλογία του παίρνουν και δύναμη για τον μετέπιπτα αγώνα που συνεχίζεται.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


We Need Your Support Today!

bottom of page