top of page

"Edukimi është më shumë se libra për të lexuar dhe fakte për t’u mbajtur mend. Qëllimi është të formohen njerëz që nuk janë vetëm të zgjuar apo të aftë në fusha të ndryshme, por të motivuar nga respekti dhe dashuria, dhe jo nga babëzia dhe frika."

Kryepiskopi Anastas

Our Mission

Our Goal, Vision & Commitment

Register & Help Make Change

Volunteer, Participate, or Donate

Upcoming Events

Join Us

Empower Our
 
bottom of page