top of page

Lajme

Search
  • Writer's pictureFryma e Dashurisë

11 nxënës të shkollës “Protagonistët” marrin Certifikatën GOLD të TOEFL JuniorNë kuadër të pilotimeve me TOEFL Junior, më 5 mars 2015 u testuan maturantët e  shkollës së mesme shqiptaro - amerikane "Protagonistët". 

Ditën e hënë, më 23 mars, në mjediset e shkollës “Protagonistët”  të Kishës, u zhvillua ceremonia e shpërndarjes së Certifikatave të TOEFL Junior. Maturantët e kësaj shkolle dolën shumë mirë në testim, falë punës që bëhet nga vetë ata në radhë të parë, por dhe mësuesve që japin lëndën e anglishtes dhe punojnë me përkushtim (disa nga mësueset, si dhe drejtorja e shkollës janë amerikane).

Nga 20 nxënës që morën pjesë në testim, 11 prej tyre morën Certifikatën GOLD (nga 900 pikë të mundshme fituan mbi 845 pikë). Certifikatat e 11 nxënësve më të mirë u shpërndanë nga vetë  zv/ministrja e Arsimit dhe e Sportit znj. Nora Malaj, njëkohësisht dhe Kryetare e Maturës Shtetërore, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të organizatorëve amerikanë dhe shqiptarë të TOEFL Junior. Këto Certifikata janë të vlefshme dhe u bashkëngjiten dokumenteve të nxënësve në provimet e Maturës Shtetërore, e cila është Matura e parë për Gjimnazin tonë.4 views0 comments

Commentaires


We Need Your Support Today!

bottom of page