top of page

Lajme

Search
  • Writer's pictureFryma e Dashurisë

Kolegji Universitar LOGOS - Ndërton themelet për jetën!

Fakulteti i Ekonomisë http://www.shlplogos.edu.al/wp/sq/fakulteti-ekonomik/ ➡️Menaxhim Turizëm – Bachelor, 150.000 lekë/vit ➡️Menaxhim Biznesi – Bachelor, 150.000 lekë/vit ➡️Financë Kontabilitet – Bachelor, 150.000 lekë/vit -Master Profesional, 150.000 lekë/vit


Fakulteti i Shkencave të Aplikuara http://www.shlplogos.edu.al/wp/sq/fakulteti-i-shkencave-te-aplikuara/ ➡️Informatikë e Zbatuar – Bachelor, 170.000 lekë/vit ➡️Teknikë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë – Bachelor, 180.000 lekë/vit - Master Profesional, 180.000 lekë/vit


Fakulteti i Shkencave Humane dhe Komunikimit Gjuhësor http://www.shlplogos.edu.al/wp/sq/fakulteti-i-shkencave-humane-dhe-komunikimit-gjuhesor/ ➡️Gjuhë dhe Civilizim Grek – Bachelor, 150.000 lekë/vit ➡️Mësuesi për Arsimin Parashkollor – Bachelor, 150.000 lekë/vit ➡️Theologji Sociale dhe Shkenca Religjioze – Bachelor, 150.000 lekë/vit


Për më shumë informacione kontaktoni në: +355 42405355/ +355 672955357/ +355 692350010 info@shlplogos.edu.al6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


We Need Your Support Today!

bottom of page